Lovesoap
Lovesoap

Pure LOVE soap, a heart full of... Een pracht stuk zeep met weldadige ingrediënten, waarin opgenomen de Healing Arts I am one Love spray. Deze zepen zijn een co-creatie tussen een ambachtelijk zep...

€ 7,95
€ 6,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Pure LOVE soap, a heart full of...

Een pracht stuk zeep met weldadige ingrediënten, waarin opgenomen de Healing Arts I am one Love spray.
Deze zepen zijn een co-creatie tussen een ambachtelijk zepen-maakster en Healing Arts.

Over de I am one Love spay
Deze energie heeft een veel bredere werking dan de liefde tussen twee mensen. De spray maakt je liefdesstroom breder en opent je hart naar alles om je heen. 
Als eerste brengt het je in contact met liefde voor jezelf. We ervaren in deze tijd, dat dit een zeer actueel thema is voor velen. We horen die innerlijke stem waar we onszelf niet accepteren of het nu je lichaam is of je conditie, je uiterlijk, je behoefte aan veiligheid of je onzekerheid.
De spray helpt je om zo de stroom van je hart te genereren dat je makkelijker kunt accepteren wie je bent en ook volle liefde kunt voelen voor jezelf. Dan kun je ook met zoveel meer liefde je partner en omarmen.

'De I Am one Love spray brengt je in verbinding met je hart: je puurste staat van zijn'.
Joanne van Wijgerden

Over de zepen schrijft Brigitte
'De zepen die ik maak zijn voedend, reinigend, zacht schuimend en zuinig in gebruik. Daarnaast zien de zepen er stoer en stijlvol uit. Op die manier past de zeep in iedere keuken en badkamer. De kleuren worden samengesteld door pigmenten en klei.
Door alle rijke oliën en natuurlijke kleuren droogt je huid niet uit wanneer je de zeep gebruikt. Op die manier kun je voor jezelf zorgen met een 100% puur product. Je huid wordt optimaal verzorgd, gevoed en verrijkt met als resultaat een stralend eindresultaat!
Daarnaast zijn aan de zepen (tijdens het proces) Healing Arts druppels toegevoegd. Dit geeft een prachtige helende werking'.

'Ik mistte zeep zoals die moet zijn; puur, eerlijk en een verrijking voor je huid!'
Brigitte Kroos

Wij wensen jou veel Liefde voor jezelf en de mensen om je heen.