NOAH, DE NIEUWE KINDERLIJN VAN HEALING ARTS

Onze lang gekoesterde wens om speciale kinderproducten te maken is uitgekomen. Een groot deel van de kinderen in onze praktijk hebben allemaal hetzelfde probleem. Ze konden niet slapen. Ze durfden niet 'naar boven'. Gaan slapen was altijd een heel gedoe.
Aan het einde van de dag is er vaak weinig energie over en hebben ouders niet altijd meer alle rust en geduld om hier dagelijks goed mee om te kunnen gaan. Toch probeerden zij van alles, warme melk, boekjes voorlezen, geen tv/scherm meer voor het slapen gaan... bij/langs het bedje op de grond gaan liggen en daar soms middenin de nacht weer wakker worden... Of de kinderen kwamen telkens weer uit bed... en vertelden over de wolven onder de bed en enge spoken in de kast. Ze wilden graag 'in het grote bed' slapen, daar voelen ze zich veilig.
Kinderen op die leeftijd hebben vaak een levendige fantasie. MAAR, veel kinderen hebben hun heldere vermogens ook gewoon nog 'open' staan. Dat kan soms heel verwarrend werken met alles wat ze overdag horen en zien. Dan ontstaat er vaak angst.


Relax!

Deze spray is speciaal voor kinderen ontwikkeld en brengt rust en focus

Deze spray brengt je 'uit je hoofd en in je lijf'. Dit ondersteunt het beter slapen.
Ook helpt het bij kinderen die erg veel onrust in hun lijf hebben en (dus) niet stil kunnen zitten. 
Veel kinderen gebruiken de spray in toetsweken of bij examens, bijv de Citotoets!

Inname advies: gebruik de spray 3x per dag. De spray kan ingenomen worden, over/op het lichaam gesprayt worden of toegevoegd aan een glas drinken of aan het badwater. Gebruik de Relax! spray 3 weken voor een optimaal resultaat. 

Is dit niet afdoende dan kun je in overleg met je kind ook altijd een afspraak maken in het Healing Centre voor een privė consult.Magic!

Een prachtig kettinkje met een eenhoorn & een glow in the dark flesje met Regenboogwater

In het prachtige flesje wat aan het kettinkje hangt, zit regenboogwater. Dit water helpt je om blij en creatief te zijn. Zodat je de hele dag fijn kan spelen!
's avonds als je jouw ketting afdoet dan is het een lampje. De glow in the dark steentjes zorgen ervoor dat je een mooi lichtje in je slaapkamer hebt. 

Let erop dat je het flesje eerst wel goed onder een lamp of in het daglicht houdt zodat het zich op kan laden!
 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Noah, ketting Magic!

14,95

visibility
shopping_cart

Noah, spray Relax!

14,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.