Introductie Keylontic Science

Deze introductie workshop wordt gegeven door Charlotte Citroen i.s.m. Healing Arts Academy

€ 121,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Introductie Keylontic Science
Hier op de Aarde ervaren wij ons lichaam als het medium waarmee wij de werkelijkheid ervaren. Onze zintuigen laten ons zien, horen, voelen en ruiken. We hebben echter ook nog andere zintuigen: degenen die actief worden wanneer jij je met spirituele ontwikkeling bezig gaat houden. Deze zintuigen zorgen ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, omdat je door het gebruiken ervan steeds meer van je Ziel belichaamt. Je bent dan eigenlijk met Ascentie bezig; je traint het lichaam om hogere dimensionele energie op te roepen, vast te houden en ergens heen te projecteren.

Niet voor niets is er het gezegde ‘goed in je vel zitten’. Dit is heel belangrijk. Want als wij ons niet gelukkig voelen dissociëren wij van ons gevoel, van onze ervaring. Het is niet altijd eenvoudig om je hier op deze wereld fijn en evenwichtig te voelen. Gelukkig hebben wij als menselijke wezens de unieke mogelijkheid ons bewustzijn te richten op wat wij ons voornemen. Wij kunnen ons focussen.

Ooit zijn wij als mensen gezaaid vanuit hogere dimensies om de Sterrenpoorten van de Aarde te beschermen. Rond de 12-Sterrenpoorten werden de oorspronkelijke Maji-Grail-Line-rassen uitgezaaid. De Indigo’s die hier nu incarneren zijn van dezelfde oorspronkelijke stammen. Ieder volk of ras leefde volgens de ‘Wet van Een’ en respecteerde de andere rassen, omdat de kennis die ieder volk had niet gezien werd als strijdig, maar juist als aanvulling.

Wanneer je weet hoe het lichaam zich verhoudt tot de Aarde en dat wij eigenlijk gemaakt zijn om energetisch met de Aarde samen te werken en haar Sterrenpoorten te beheren, dan kan het prachtig zijn om dat te ervaren. Wij mensen hebben de unieke mogelijkheid om met ons lichaam Christische energie te genereren of te laten stromen. Het is de energie van ons eigen Avatar, onze Gerealiseerde Ziel, die al bestaat, maar dan in een hogere dimensie. Dit is de 12e dimensie.

Ben je benieuwd naar de meditatietechnieken en hoe het is om deze energie, als ook die van het Rishi zelf op te roepen en te ervaren?

Met specifieke liederen en meditaties worden de hogere chakra’s actief en is Hogere Dimensionele Waarneming natuurlijk.

Met een uitleg over de Verborgen Geschiedenis van de Mensheid en onze niet-zichtbare anatomie én enkele meditatietechnieken wordt een introductie gegeven over Keylontic Science; een brug tussen wetenschap en religie.

Wil jij graag aan deze introductie deelnemen? Dat kan! En wel op:
  • Dinsdag 25 juni a.s. van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 1 september a.s. van 10.00 tot 17.00 uur
Je bent welkom vanaf 9.45 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers. Lunch graag zelf meenemen.

LOCATIE 

Sint Elisabethstraat 1b in Vught
Gratis parkeren voor de deur
NS station is Vught op loopafstand.


INSCHRIJVEN
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze introductie  Heb je vragen dan horen wij deze graag!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Introductie Keylontic Science

De introductie omvat:
  • 1 lesdag
  • scholing door Charlotte Citroen
  • je leert en werkt in kleine groepen (max. 18 personen)
  • je ontvangt deze dag 10% korting op alle liquids (flesjes, series en sprays, deze korting geld niet bovenop de therapeuten-korting)
  • Vrij gebruik van alle Healing Arts flesjes, sprays en HALO! sprays tijdens de lesdag
  • gratis parkeren voor de deur
  • NS Station is Vught op loopafstand
  • gratis koffie, thee, water en lekkernijen.
De kosten van deze introductie dag zijn 121 euro (dit is inclusief 21% BTW)

De cursus wordt gegeven door:
Charlotte Citroen


Bio Charlotte

Ik studeerde psychologie, maar vond de studie eigenlijk weinig bijdragen aan wat ik zocht. Gereedschap voor het dagelijks leven. Ik volgde een workshop Transcedentale Meditatie en was verrast door de invloed van het herhalen van een mantra op mijn gevoel van balans en evenwicht.
Ik studeerde af en ging aan het werk als communicatie trainer, selectiepsycholoog en outplacement consultant. Daarnaast ging ik steeds door met het volgen van holistische stromingen: NLP, NEI, Healing Arts en systeemopstellingen. In 2006 kwam Kathara op mijn pad. De wetenschap van licht en geluid. Ik wist niet dat ik had gezocht, maar na een paar workshops van E’asha Ashayana vielen alle puzzlestukjes, die ik had over het leven, onze planeet en wat een Ziel is, op hun plek. Vanaf 2006 heb ik vele workshops gevolgd, vooral in Amerika.
Graag vertel ik over wat ik aan kennis en ervaring heb opgedaan.