Free Your Way

Vrij zijn, je unieke pad, 'out of the box', vertrouwen in jouw werkelijkheid

€ 24,95
€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Free Your Way - Vrijheid
Weet jij wat je wilt en kun je voelen hoe graag je dit wilt? Deze spray helpt je bewust te worden van wat je weerhoudt om vrij te zijn en geeft je net dat laatste zetje wat je nodig hebt. De spray helpt je om op jezelf te vertrouwen en beperkende emoties te doorvoelen en los te laten. Als je je vrij voelt, handel je van nature positief en ervaar je nieuwe en ongekende mogelijkheden.
‘Are you ready?'

Beschrijving
De spray ondersteunt je om nieuwe mogelijkheden in jezelf te openen waar je hiervoor misschien wel over kon fantaseren, maar waarbij jij je niet voor kon stellen dat het ook werkelijk tot jouw mogelijkheden behoort.

Ieder werkelijk gevoeld innerlijk verlangen, komt voort uit de essentie van de gevoelslagen van je hart en van jouw Zijn en heeft recht van bestaan. Vanuit dit innerlijke weten, heb je contact met de ongelimiteerde mogelijkheden van de toekomst die nu begint en wordt je niet meer bepaald door beperkingen van het verleden. Jouw verlangen is gebaseerd op het weten van je hart dat voorbij alle door mensen gecreëerde beperkingen gaat . Of dit nu de dogma’s van een geloof, politieke overtuigingen, collectieve dierenmishandeling of een visie over de ‘slechte’ aard van een mens zijn. Deze gedachten zijn altijd gebaseerd op angst en daarmee vernauwen mensen zichzelf en anderen.

Free Your Way maakt je vrij in denken en voelen ten aanzien van elke bestaande ziens- en handelwijze en ondersteunt je om vanuit integriteit van wie jij bent, te handelen. De spray ondersteunt je om ‘out of the box’ te denken, zonder grenzen, zonder angst, maar vanuit onvoorwaardelijk geloof en vertrouwen in wie jij bent. Jouw handelen is goed en positief en werkt positief door op alles en iedereen die kiest zich daarvoor te openen.

Free Your Way brengt je in contact met je innerlijke kind. Rust, liefde, heelheid, vrijheid, vrolijkheid en lichtheid. Dansend ga jij je weg. De spray opent het geloof in jezelf, vertrouwen in wie je bent en dat voel je diep in je buik.

De spray opent je keelchakra en de klankruimte voor jouw stem, zodat jouw geluid en trilling volledig geactiveerd en met volledige potentie de wereld in resoneert.

De spray raakt, bij langdurige inname, de blokkades in je hart en andere plekken aan die jouw vrije keuze nog belemmeren. Hij ondersteunt je om die emoties te doorvoelen en inzicht te krijgen, om ze achter je te laten. Zo creëer jij een vrij gevoelsveld van ongekende ruimte en nieuwe keuzemogelijkheden.

Aurabeschrijving
Op de eerste foto zie je een breuklijn tussen de gevoelslaag rondom het hart en de laag boven het hoofd. Oranje staat voor energie en creativiteit en rood geeft spanning aan. Door de stress van de dagelijkse dingen is deze persoon minder toegankelijk voor haar andere zelven en haar eigen gevoel.

De foto na gebruik van de spray laat zien dat er veel meer ruimte is voor eigen gevoel, eigen levenspad, eigen levensstroom en contact met andere zelven (bolletjes in de aura). De breuklijn is nu weg en deze transformatie en verandering is ook zichtbaar (heldere groen). Doorgaand gebruik maakt dat gevoel, denken, reactie en handelen naar de buitenwereld, steeds meer in lijn zijn met elkaar.

Gebruiksadvies
Je kunt de spray op je lichaam (bv. kruin, hart, buik, voeten), in je aura of in de ruimte sprayen. Je kunt de spray ook innemen door in je mond te sprayen. Gebruik je intuïtie om te voelen wat je fijn vindt. Eén keer sprayen is voldoende. Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.


Ervaringen met Free Your Way

‘The sky is no limit’. ‘De spray geeft mij zoveel ruimte om voorbij bestaande kaders te denken en te voelen en mijn keuzes te maken.’ ‘Deze spray maakt mij zo vrolijk en geeft mij vleugels'.

‘De spray lost mijn bedenkingen en bezwaren op, die maken dat ik allerlei ‘beren op de weg zie’ en druk ervaar op mijn zonnevlecht. De spray maakt dat ik de dingen gewoon doe op mijn manier. Ik ben nog meer aanwezig in mijn lijf'.

‘Ik gebruikte de spray en voelde daarna snel een enorme vermoeidheid in mij opkomen. Ik realiseerde mij dat ik zoveel energie gestopt heb in het invoelen van andermans problemen, welke ik probeerde in mijn systeem op te lossen. Ik voel nu hoe moe mij dat maakt. Ik voel dat ik dat niet meer wil. Ik kies voor mijzelf en dat geeft een enorme bevrijding en blijdschap'.

'Mijn ervaring is dat ik ruimer in mezelf kom te zitten en dat ik mezelf tegelijkertijd diep geworteld en stevig op de aarde voel staan. Daarnaast voel dat ik zo vol levensvreugde en enthousiasme kan dansen dat ik bijna opstijg.
Ik vind het een heerlijke spray'.

'Het geeft me een basisgevoel van vertrouwen en stevigheid om te zijn wie ik ben'.

Empower wie je bent en genereer meer geluk in je leven!