Aurora 8
Aurora 8

Hoger Zelf, je innerlijke weten, kun je eindelijk ontspannen. Je beseft dat alle antwoorden in jou liggen en je stopt met het zoeken naar antwoorden buiten jou. Het brengt je thuis bij jouw bedoeli...

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Hoger Zelf, je innerlijke weten, kun je eindelijk ontspannen. Je beseft dat alle antwoorden in jou liggen en je stopt met het zoeken naar antwoorden buiten jou. Het brengt je thuis bij jouw bedoeling; bij dat wat je hier komt doen, komt leren, en komt geven.

Aurora 8 is een ondersteuning voor jong volwassenen en hun schoolkeuzes, waar verstandelijk genomen keuzes, vaak niet de zuivere hartkeuzes zijn.

Aurora 8 geeft pubers het vermogen te zien waar ze goed in zijn en dat te combineren, in te passen, met een harte- passievolle wijze, bij dat wat de omgeving van hen lijkt te vragen. Het nodigt jongeren uit thuis te komen bij zichzelf, bij de eigen vervulling van hun leven, i.p.v. te doen waarvan ze denken dat gevraagd wordt van hen.

Aurora 8 geeft eenheid in de mens met dementie. Herinneren van wat de bedoeling was, zonder gefrustreerd te raken en nog verder afsluiten van de omgeving naar binnen te keren. Er komt ruimte voor acceptatie van het geleefde leven en de gemaakte keuzes.
Geeft ruimte en juist vanuit de sluimertoestand die dementie vaak met zich meebrengt, komt er helderheid in de geest.

Aurora 8 brengt je naar het stuk vlak voor de incarnatie; de zielenopdracht.

Aurora 8 heeft zijn verbinding in en herstelt de Walvissen-Hawaï verbinding en brengt je naar een meditatieve, totale ontspanning. Verbinding met het Al, blizzgevoel.

‘Ik kom thuis bij mijzelf en volg mijn missie’