Aurora 7
Aurora 7

Aurora 7 geeft je de mogelijkheid informatie door je kruinchakra in je lijf te laten komen. Als een omgekeerde fontein stroomt het je hoofd in. Aurora 7 geeft je keuzevrijheid. Doordat er meer inf...

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Aurora 7 geeft je de mogelijkheid informatie door je kruinchakra in je lijf te laten komen. Als een omgekeerde fontein stroomt het je hoofd in.

Aurora 7 geeft je keuzevrijheid. Doordat er meer informatie tot je kan komen, is het makkelijker om een keuze te maken die echt bij je past. Anders dan dat wat van je verwacht wordt. Vrijheid in beslissingen nemen, dus ook vrijheid in jou!

Er komt als het ware een netje, een filtertje boven op de kelk op je kruin, om zo zuivere informatie door te laten komen. Je staat dus niet open voor alles en nog wat. Zuiver weten wordt vergroot, naar binnen gehaald. Het geeft ook aarding, handen en voeten gevend aan wie je bent en bedoeld bent te zijn in essentie. (Maanenergie).

Aurora 7 is verbonden met de (maan)energie van Mount Kailash. Een krater met maanenergie met witte toppen, badend in het licht. Symbool van de diepste ware kern van de aarde en weerspiegeld naar de mens, de diepste ware ken van jou.

‘Ik ben vrij en kies mijn weg’.