Aurora 11
Aurora 11

Aurora 11 maakt vanuit de kruin verbinding met het zenuwstelsel in de rug. ‘Waar maak ik me eigenlijk druk om?’ Deze bevrijdende gedacht ontstaat bij het gebruik van Aurora 11. Vanuit ontspanning i...

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Aurora 11 maakt vanuit de kruin verbinding met het zenuwstelsel in de rug. ‘Waar maak ik me eigenlijk druk om?’ Deze bevrijdende gedacht ontstaat bij het gebruik van Aurora 11. Vanuit ontspanning in het Nu zijn. Veilig voelen in het lichaam, gedragen door het hemels licht.

Aurora 11 maakt verbinding met de levenskracht van bloemen, flower of Light en vertegenwoordigt de kracht van bloemen en vooral de zonnebloemen.
De zonnebloem draait zijn hoofd naar het licht, de zon. De zonnebloem staat symbool voor de mens die zich richt naar het licht, het Christuslicht.
De mens die zich opent naar het hogere, het licht, de zon, energie, groei, kracht vrolijkheid.

This is me!, het is goed; dit is wie ik Ben.

Aurora11 vraagt voor het volledig ontvouwen van de lichtcodering in de druppels om het innemen en druppelen met bewuste aandacht te ondergaan. Druppelen op de kruin, geeft direct waarneembare ontspanning van de ruggengraat en fysieke verkramping.

‘Ik ontstijg de sores van mijn ego’